Noticies
vertical 300 CMYK 1536x1158 1
Marcs Multiusos

Marcs Multiusos

Productes

Marc CO-XX

Marc CSO multiusos que es fabrica a mesura de la grossària del mur en el qual es vol instal·lar la porta.

Marc CSO

Marc CSO de 1mm de grossària, per a les portes Andreu de la família Multiusos, preparat per a la seua instal·lació a obra tant en arpes com amb caragols.

Marc CS4

Marc CS4 de 1mm de grossària, per a les portes Andreu de la família Multiusos.

Com a estàndard, va preparat per a la seua instal·lació a obra amb arpes d'ancoratge. Però es pot fabricar amb diferents sistemes d'instal·lació caragolada.

Marc C09

Marc CO9 de 1,2mm de grossària, per a les portes Andreu de la família Multiusos, preparat per a la seua instal·lació a obra tant en arpes com amb caragols.

Marc CO3

Marc CO3 de 1.2mm de grossària, per a les portes Andreu de la família Multiusos, preparat per a la seua instal·lació a obra tant en arpes com amb caragols.

Marc C7V

Marc C7V de 1,5mm de grossària, per a les portes Andreu de la família Multiusos, preparat per a la seua instal·lació a obra tant en arpes com amb caragols.

Marc C70

Marc C70 de 1,2mm de grossària, per a les portes Andreu de la família Multiusos, preparat per a la seua instal·lació a obra tant en arpes com amb caragols.

Marc CO7

Marc CO7 de 1,2mm de grossària, per a les portes Andreu de la família Multiusos, preparat per a la seua instal·lació a obra tant en arpes com amb caragols.

Jaimito

Soy un estupido de mierda y atiendo boludos