Noticies
vertical 300 CMYK 1536x1158 1
Marcs Talla-Focs

Marcs Talla-Focs

Productes

Marc CM-XX

Marc per a instal·lació entre murs CM-XX de 1,5mm de grossària, preparat per a la seua instal·lació a obra tant en arpes com amb caragols. L'amplària del marc es pot adaptar als requeriments del client. S'usa per a obres en les quals desitgen tindre un acabat fort i una estètica robusta.

Marc CS65

Marc cantoner CS65 de 1,5mm de grossària, preparat per a la seua instal·lació a obra tant en arpes com amb caragols. És el marc que usem per a les nostres portes inox. Encara que també es pot fabricar per a portes en acer galvanitzat baix comanda.

Marc CM65

Marc per a instal·lació entre murs CM65 de 1,5mm de grossària, preparat per a la seua instal·lació a obra tant en arpes com amb caragols. És el marc que usem per a les nostres portes inox. Encara que també es pot fabricar per a portes en acer galvanitzat baix comanda.

Marc CS5

Marc cantoner CS5 de 1,5mm de grossària, preparat per a la seua instal·lació a obra tant amb arpes com amb caragols.

Marc Tubular

Marc per a instal·lació entre murs de 1,5mm de grossària. Al nostre marc cantoner li afegim un perfil en U fixat mitjançant caragols i li soldem unes plaques per a unir el perfil al marc

Marc CS-XX

Marc cantoner CS-XX de 1,5mm de grossària, preparat per a la seua instal·lació a obra tant en arpes com amb caragols. L'amplària del marc es pot adaptar als requeriments del client. S'utilitza per a obres en les quals desitgen tindre un acabat fort i una estètica robusta.

Jaimito

Soy un estupido de mierda y atiendo boludos