Noticies
vertical 300 CMYK 1536x1158 1
Reixetes Ventilació

Reixetes Ventilació

Sub-categories

Talla-Focs
Multiusos

Productes

Ventilación Smart

La ventilación de la puerta Smart es doble ventilación: arriba y abajo.

Reixeta ventilació tallafocs EI 90

Les reixetes intumescents tallafocs s'han desenvolupat per a permetre la lliure circulació de l'aire a través de la porta. Estes reixetes fabricades en un material intumescent es dilaten a 85 °C tancant els buits que hi ha i creant una eficaç barrera al foc, fums i gasos en cas d'incendi.

La nostra porta TÚRIA EI2'90 està homologada per a tindre un màxim de 2 reixetes (una a dalt i una altra a baix), la qual cosa afavoreix de manera natural la lliure circulació de l'aire, baixant la temperatura de la sala uns graus.

Les reixetes es poden subministrar en 2 mesures: 150 x 150 i 300 x 150

Reixeta ventilació intumescent EI 60

Les reixetes intumescents tallafocs s'han desenvolupat per a permetre la lliure circulació de l'aire a través de la porta. Aquestes reixetes fabricades en un material *intumescente es dilaten a 85 °C tancant els buits que hi ha i creant una eficaç barrera al foc, fums i gasos en cas d'incendi. La nostra porta TÚRIA EI2'60 està homologada per a tindre un màxim de 2 reixetes (1 a dalt i una altra a baix), la qual cosa afavoreix de manera natural la lliure circulació de l'aire, baixant la temperatura de la sala uns graus. Les reixetes es poden subministrar en 2 mesures: 150 x 150 i 300 x 150

Ventilació amb reixeta solapada

Esta opció de ventilació consisteix a embotir en una xapa la nostra reixeta de ventilació i caragolar-la sobre una ventilació o forat fet a una porta llisa. La peculiaritat és que les làmines sobreïxen en comptes de ficar-se dins de la porta. Esta opció permet posar una ventilació sobre xapa d'acer inoxidable i fer una sòcol inoxidable amb ventilació.

Ventilació amb cobrereixeta

Per a casos en els quals la porta és estreta o l'estètica de les nostres reixetes estàndard no agrada; podem fer una ventilació o forat a la porta i posar un cover o cobrereixeta. Les mesures dels covers que tenim estàndards són 150 x 150 o 300 x 150.

Reixeta màxima ventilació

La màxima ventilació a les nostres portes pot fer-se de manera que quasi tota la fulla presenta l'embutició per a la ventilació.

Existeixen 2 opcions de màxima ventilació:

1- Màxima ventilació doble

2- Màxima ventilació simple

Reixeta ventilació doble

La ventilació doble és la més habitual. Existeixen 3 opcions de ventilació:

1- Només a dalt

2- Només a baix

3- A dalt i a baix

La nostra reixeta de ventilació va embotida cap a dins. L'embutició estàndard són 8 làmines en un requadre de 200 x 251.

Reixeta ventilació simple

La ventilació simple s'usa per a portes amb poc pas de llum, on no hi ha lloc per a posar una doble ventilació. Existeixen 3 opcions de ventilació:1- Només a dalt 2- Només a baix 3- A dalt i a baix. La nostra reixeta de ventilació va embotida cap a dins. L'embutició estàndard són 8 làmines en un requadre de 200 x 251

Jaimito

Soy un estupido de mierda y atiendo boludos