Noticies
vertical 300 CMYK 1536x1158 1

Talla-Focs

Productes

Espiell amb vidre EI2' 120

El vidre Pyrobel és un vidre laminat compost de vidres float i d'intercalares intumescents, que sota l'efecte de les flames es transformen en pantalles cel·lulars refractàries i opaques que permeten l'estanquitat a les flames i l'aïllament tèrmic del conjunt. És un vidre de 53mm de grossària resistent al foc durant 120 minuts. Disponible en 6 mesures estàndard (mm): 200 de diàmetre, 300 de diàmetre, 200×200, 250×400, 300×400 i 400×400. També disponible en mesures especials sota comanda. Respecte a l'estètica, treballem vidres incolors (transparents) i translúcids (mat) baixa comanda.El vidre estàndard és vàlid per a interior. Si es desitja per a ús exterior (però sense radiació directa del sol), sol·licitar la qualitat EG.L'acabat estàndard dels cércols dels nostres espiells és acer inoxidable AISI 430 lluentor. Però també es poden subministrar lacatges en el mateix *RAL que la porta. El cércol va subjecte amb caragols frontals. Però baixa comanda, es pot subministrar amb caragolat lateral perquè els caragols siguen menys visibles. Habitualment subministrem les portes amb espiells centrats. Però a la demanda del client, podem desplaçar l'espiell a la posició desitjada, dins del rang de possibilitats que permeta la normativa. L'homologació d'una mesura d'espiell anirà condicionada per les mesures de la porta Talla-Focs.

Espiell amb vidre EI2' 90

El vidre Pyrobel és un vidre laminat compost de vidres float i d'intercalares intumescents, que sota l'efecte de les flames es transformen en pantalles cel·lulars refractàries i opaques que permeten l'estanquitat a les flames i l'aïllament tèrmic del conjunt. És un vidre de 35mm de grossària resistent al foc durant 90 minuts.Disponible en 6 mesures estàndard (mm): 200 de diàmetre, 300 de diàmetre, 200×200, 250×400, 300×400 i 400×400. També disponible en mesures especials sota comanda.Respecte a l'estètica, treballem vidres incolors (transparents) i translúcids (mat) baixa comanda.El vidre estàndard és vàlid per a interior. Si es desitja per a ús exterior (però sense radiació directa del sol), sol·licitar la qualitat EG.L'acabat estàndard dels cércols dels nostres espiells és acer inoxidable AISI 430 lluentor. Però també es poden subministrar lacatges en el mateix RAL que la porta. El cércol va subjecte amb caragols frontals. Però baixa comanda, es pot subministrar amb caragolat lateral perquè els caragols siguen menys visibles.Habitualment subministrem les portes amb espiells centrats. Però a la demanda del client, podem desplaçar l'espiell a la posició desitjada, dins del rang de possibilitats que permeta la normativa.la homologació d'una mesura d'espiell anirà condicionada per les mesures de la porta Talla-Focs.

Espiell amb vidre EI2' 60

El vidre Pyrobel és un vidre laminat compost de vidres float i d'intercalares intumescents, que sota l'efecte de les flames es transformen en pantalles cel·lulars refractàries i opaques que permeten l'estanquitat a les flames i l'aïllament tèrmic del conjunt. És un vidre de 25mm de grossària resistent al foc durant 60 minuts. Disponible en 6 mesures estàndard (mm): 200 de diàmetre, 300 de diàmetre, 200×200, 250×400, 300×400 i 400×400. També disponible en mesures especials sota comanda. Respecte a l'estètica, treballem vidres incolors (transparents) i translúcids (mat) baixa comanda.El vidre estàndard és vàlid per a interior. Si es desitja per a ús exterior (però sense radiació directa del sol), sol·licitar la qualitat EG.L'acabat estàndard dels cércols dels nostres espiells és acer inoxidable AISI 430 lluentor. Però també es poden subministrar lacatges en el mateix *RAL que la porta. El cércol va subjecte amb caragols frontals. Però baixa comanda, es pot subministrar amb caragolat lateral perquè els caragols siguen menys visibles.Habitualment subministrem les portes amb espiells centrats. Però a la demanda del client, podem desplaçar l'espiell a la posició desitjada, dins del rang de possibilitats que permeta la normativa. L'homologació d'una mesura d'espiell anirà condicionada per les mesures de la porta Talla-Focs.

Espiell amb vidre EI2' 30

El vidre Pyrobel és un vidre laminat compost de vidres float i d'intercalares intumescents, que sota l'efecte de les flames es transformen en pantalles cel·lulars refractàries i opaques que permeten l'estanquitat a les flames i l'aïllament tèrmic del conjunt. És un vidre de 16mm de grossària resistent al foc durant 30 minuts. Disponible en 6 mesures estàndard (mm): 200 de diàmetre, 300 de diàmetre, 200×200, 250×400, 300×400 i 400×400. També disponible en mesures especials sota comanda. Respecte a l'estètica, treballem vidres incolors (transparents) i translúcids (mat) baixa comanda. El vidre estàndard és vàlid per a interior. Si es desitja per a ús exterior (però sense radiació directa del sol), sol·licitar la qualitat EG. L'acabat estàndard dels cércols dels nostres espiells és acer inoxidable AISI 430 lluentor. Però també es poden subministrar lacatges en el mateix RAL que la porta. El cércol va subjecte amb caragols frontals. Però baixa comanda, es pot subministrar amb caragolat lateral perquè els caragols siguen menys visibles. Habitualment subministrem les portes amb espiells centrats. Però a la demanda del client, podem desplaçar l'espiell a la posició desitjada, dins del rang de possibilitats que permeta la normativa. L'homologació d'una mesura d'espiell anirà condicionada per les mesures de la porta Talla-Focs.

Jaimito

Soy un estupido de mierda y atiendo boludos