Noticies
vertical 300 CMYK 1536x1158 1

Espiells

Sub-categories

Talla-Focs
Multiusos

Productes

Espiell amb vidre EI2' 120

El vidre Pyrobel és un vidre laminat compost de vidres float i d'intercalares intumescents, que sota l'efecte de les flames es transformen en pantalles cel·lulars refractàries i opaques que permeten l'estanquitat a les flames i l'aïllament tèrmic del conjunt. És un vidre de 53mm de grossària resistent al foc durant 120 minuts. Disponible en 6 mesures estàndard (mm): 200 de diàmetre, 300 de diàmetre, 200×200, 250×400, 300×400 i 400×400. També disponible en mesures especials sota comanda. Respecte a l'estètica, treballem vidres incolors (transparents) i translúcids (mat) baixa comanda.El vidre estàndard és vàlid per a interior. Si es desitja per a ús exterior (però sense radiació directa del sol), sol·licitar la qualitat EG.L'acabat estàndard dels cércols dels nostres espiells és acer inoxidable AISI 430 lluentor. Però també es poden subministrar lacatges en el mateix *RAL que la porta. El cércol va subjecte amb caragols frontals. Però baixa comanda, es pot subministrar amb caragolat lateral perquè els caragols siguen menys visibles. Habitualment subministrem les portes amb espiells centrats. Però a la demanda del client, podem desplaçar l'espiell a la posició desitjada, dins del rang de possibilitats que permeta la normativa. L'homologació d'una mesura d'espiell anirà condicionada per les mesures de la porta Talla-Focs.

Espiell amb vidre EI2' 90

El vidre Pyrobel és un vidre laminat compost de vidres float i d'intercalares intumescents, que sota l'efecte de les flames es transformen en pantalles cel·lulars refractàries i opaques que permeten l'estanquitat a les flames i l'aïllament tèrmic del conjunt. És un vidre de 35mm de grossària resistent al foc durant 90 minuts.Disponible en 6 mesures estàndard (mm): 200 de diàmetre, 300 de diàmetre, 200×200, 250×400, 300×400 i 400×400. També disponible en mesures especials sota comanda.Respecte a l'estètica, treballem vidres incolors (transparents) i translúcids (mat) baixa comanda.El vidre estàndard és vàlid per a interior. Si es desitja per a ús exterior (però sense radiació directa del sol), sol·licitar la qualitat EG.L'acabat estàndard dels cércols dels nostres espiells és acer inoxidable AISI 430 lluentor. Però també es poden subministrar lacatges en el mateix RAL que la porta. El cércol va subjecte amb caragols frontals. Però baixa comanda, es pot subministrar amb caragolat lateral perquè els caragols siguen menys visibles.Habitualment subministrem les portes amb espiells centrats. Però a la demanda del client, podem desplaçar l'espiell a la posició desitjada, dins del rang de possibilitats que permeta la normativa.la homologació d'una mesura d'espiell anirà condicionada per les mesures de la porta Talla-Focs.

Espiell amb vidre EI2' 60

El vidre Pyrobel és un vidre laminat compost de vidres float i d'intercalares intumescents, que sota l'efecte de les flames es transformen en pantalles cel·lulars refractàries i opaques que permeten l'estanquitat a les flames i l'aïllament tèrmic del conjunt. És un vidre de 25mm de grossària resistent al foc durant 60 minuts. Disponible en 6 mesures estàndard (mm): 200 de diàmetre, 300 de diàmetre, 200×200, 250×400, 300×400 i 400×400. També disponible en mesures especials sota comanda. Respecte a l'estètica, treballem vidres incolors (transparents) i translúcids (mat) baixa comanda.El vidre estàndard és vàlid per a interior. Si es desitja per a ús exterior (però sense radiació directa del sol), sol·licitar la qualitat EG.L'acabat estàndard dels cércols dels nostres espiells és acer inoxidable AISI 430 lluentor. Però també es poden subministrar lacatges en el mateix *RAL que la porta. El cércol va subjecte amb caragols frontals. Però baixa comanda, es pot subministrar amb caragolat lateral perquè els caragols siguen menys visibles.Habitualment subministrem les portes amb espiells centrats. Però a la demanda del client, podem desplaçar l'espiell a la posició desitjada, dins del rang de possibilitats que permeta la normativa. L'homologació d'una mesura d'espiell anirà condicionada per les mesures de la porta Talla-Focs.

Espiell amb vidre EI2' 30

El vidre Pyrobel és un vidre laminat compost de vidres float i d'intercalares intumescents, que sota l'efecte de les flames es transformen en pantalles cel·lulars refractàries i opaques que permeten l'estanquitat a les flames i l'aïllament tèrmic del conjunt. És un vidre de 16mm de grossària resistent al foc durant 30 minuts. Disponible en 6 mesures estàndard (mm): 200 de diàmetre, 300 de diàmetre, 200×200, 250×400, 300×400 i 400×400. També disponible en mesures especials sota comanda. Respecte a l'estètica, treballem vidres incolors (transparents) i translúcids (mat) baixa comanda. El vidre estàndard és vàlid per a interior. Si es desitja per a ús exterior (però sense radiació directa del sol), sol·licitar la qualitat EG. L'acabat estàndard dels cércols dels nostres espiells és acer inoxidable AISI 430 lluentor. Però també es poden subministrar lacatges en el mateix RAL que la porta. El cércol va subjecte amb caragols frontals. Però baixa comanda, es pot subministrar amb caragolat lateral perquè els caragols siguen menys visibles. Habitualment subministrem les portes amb espiells centrats. Però a la demanda del client, podem desplaçar l'espiell a la posició desitjada, dins del rang de possibilitats que permeta la normativa. L'homologació d'una mesura d'espiell anirà condicionada per les mesures de la porta Talla-Focs.

Mirilla con vidrio plomado 8 mm de espesor

El vidrio de plomo o vidrio anti rayos X es un tipo de vidrio que contiene óxido de plomo en vez de óxido de calcio en su composición. Gracias a lo cual protege contra la radiación electromagnética.Se suministra conjuntamente con nuestro modelo de puerta anti rayos-x Turia RX:http://www.andreu.es/es/productos/puertas/batientes-multiusos/rayos-xDisponible bajo pedido.

Mirilla con vidrio de cámara

El vidrio con cámara es un vidrio formado por 2 láminas de vidrio; sin contacto directo entre ellas; dispuestas paralelamente y con un espacio intermedio rellenado con un gas inerte. Esta cámara está cerrada herméticamente para evitar la circulación de aire.

El estándar de ANDREU para vidrios de cámara es el CLIMALIT 4 / 12 / 4., formado por 2 láminas de 4mm de espesor y un hueco de 12mm de espesor.

Disponible en 2 medidas estándares (mm): 200 de diámetro, 300 de diámetro. También disponible en medidas especiales bajo pedido.

Es un vidrio más caro, ya que su transmitancia térmica es mucho mayor: 1,8 U (W/m2 K).

También trabajamos bajo pedido otros vidrios de cámara como el:

– 6 / 12 / 4

– 4 / 6 / 4

Y también con vidrios de cámara y laminares como el:

– 4/ 10 / (3+3)

– (3+3) / 16 / (3+3)

– (3+3,2) / 6 / (3+3,2)

Mirilla con vidrio armado de 7 mm

El vidrio armado consiste en un vidrio traslúcido de 7mm de espesor al que se le ha incrustado en su interior una malla metálica en forma de retícula.Se usa para zonas de riesgo, donde se necesita una seguridad adicional, aunque no se trata de un vidrio antirrobos. Se desaconseja su uso en lugares con temperaturas extremas.Disponible en 3 medidas estándares (mm): 200 de diámetro, 300 de diámetro y 200×200. También disponible en medidas especiales bajo pedido.

Mirilla con vidrio laminar

El vidrio laminado consiste en la unión de 2 láminas de vidrio, mediante una película de plástico translúcido intermedia. Su propiedad más destacable es que, en caso de fractura, la película de material plástico evita que se desprendan fragmentos de vidrio. El estándar de ANDREU es el vidrio laminar 3+3 incoloro, es decir 2 láminas de 3mm de espesor unidas por un plástico.Disponible en 6 medidas estándares (mm): 200 de diámetro, 300 de diámetro, 200×200, 250×400, 300×400 y 400×400. Otras medidas especiales disponibles bajo pedido.Es un vidrio económico cuya transmitancia térmica es de 5,7 U (W/m2 K).También trabajamos bajo pedido otros vidrios laminares del tipo:- 4+4- 5+5- 6+6- 8+8 (también conocido como vidrio de seguridad o anti-vandálico)- 10+10 (también conocido como vidrio blindado o anti-balas)La posibilidad de uso de estos vidrios depende también de los espesores de hoja que requieren unos mínimos para la colocación del vidrio.También podemos trabajar con marcas concretas del tipo SGG STADIP (6+6) o cualquier otra que el cliente necesite.Respecto a la estética, trabajamos vidrios incoloros (transparentes) y traslúcidos (mate)bajo pedido.

Jaimito

Soy un estupido de mierda y atiendo boludos