Noticies
vertical 300 CMYK 1536x1158 1
Lacatge sota comanda

Lacatge sota comanda

Sub-categories

Acabat Gofrat
Acabat Supermate
Acabat texturat
Gamma Futura AKZO NOBEL
Lacatge bicolor
Pintura antibacteriana

Productes

Pintura antibacteriana

Pintura antibacteriana amb tecnologia BioCote®. L'augment de la demanda de productes que puguen millorar la higiene ha portat al desenvolupament d'una pintura amb propietats antimicrobianes. D'esta manera les nostres portes poden rebre una major protecció contra els microbis, com els bacteris i la floridura, que pot causar problemes com ara males olors, taques o degradació del material. La integració de la tecnologia antimicrobiana *BioCote® en la pintura en pols crearà entorns més higiènics en reduir fins al 99.99% dels microbis en superfícies protegides. La tecnologia BioCote® fa que una superfície siga més fàcil de mantindre higiènicament neta per més temps. Això ho converteix en l'opció perfecta per a entorns on la higiene és el primordial. Pintura amb ions de plata que es classifiquen com a «Biocides». En moltes regions existeix una legislació per a controlar el seu ús pel que hi ha requisits legals que complir. Possibilitat de pintar en la majoria de números de RAL

Informació sobre pintura antimicrobiana

Lacatge en una cara i film PVC en l'altra cara

La nostra solució tècnica ens permet no sols oferir 2 lacatges en una mateixa porta sinó que també podem fabricar una porta lacada d'una banda i per l'altre amb un revestiment imitació fusta en film de PVC.

Lacatge en dos colors

L'estètica és cada vegada més important en les decisions de compra d'una porta, d'aquí ve que cada vegada ens demanen més sovint portes amb dos colors diferents. Esta opció està disponible per als colors que treballem.

Bleusable YW361F

Ostuni Y2211I

Detendre Y2214I

Mars YX355F

Sanctum Silky Texture YL317I

Gris 2150 Sablé YW365F

Tijuka Sablé Y2306I

Lacatge rugós en daurat enfosquit que realça les embuticions

Certificat QUALICOAT 2 Gamma Futura

Noir 2300 Sablé YW383I

Lacatge rugós en negre amb reflexos metàl·lics

Certificat QUALICOAT 2 Gamma Futura

Gamma Futura AKZO NOBEL

La col·lecció Futura 2018-2021 de AKZO NOBEL conjuntament amb PeclersParis proposa 4 temàtiques d'acabats: 1-Wild Nature 2- Time Out 3- Glam City 4- Treasured Light A més esta col·lecció és QUALICOAT 2

Acabat texturat

El lacatge texturitzat consisteix a aplicar una pols de marbre sobre la pintura en pols polièster perquè quan la peça siga enfornada, donar-li un acabat rugosos a la superfície. S'usa per criteris estètiques.

Acabat Supermate

Tota pintura en pols polièster que s'usa per al lacatge de portes metàl·liques, es defineix amb un % de lluentor i un altre de mat. El lacat supermate per a portes de color es treballa baixa comanda per a aquells clients que tenen necessitats estètiques molt específiques.

Acabat Gofrat

El lacat gofratge amb pintura en pols polièster permet que una porta lacada metàl·lica que en principi seria llisa; tinga un relleu rugós. El gofratge sol agradar per motius estètics i a més la seua rugositat i relleu camufla millor defectes de pintat i xicotetes raspadures o colps que puga patir la porta lacada.

Jaimito

Soy un estupido de mierda y atiendo boludos